Uj Péter szerint a sörkészítő figyelme különbözteti meg elsősorban a nagyobb üzemekben készült sört a kisebb főzdék termékeitől. Az újságíró a Főzdefeszten több szakemberrel kutatta a jó kézműves sör titkát.
A rendőrség arra figyelmeztette a lakosságot, hogy ne vegyenek fel stoppost.
p
0
0
0
Hírlevél-feliratkozás
Ne maradjon le a Mandiner cikkeiről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és elküldjük Önnek a nap legfontosabb híreit.
Összesen 13 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Samsa
2012. szeptember 18. 14:34
Nekem, annyira nem jönnek be ezek a "kézműves" cuccok.
Pont azt szertem a sörben, hogy olyan őszinte pia.
Nem szorul rá arra, hogy belemagyarázzák azt a rengeteg faszságot, amit a borba igyekeznek belemarketingelni.
Mikor a "szakember" elkezdi kiérezni a borból, a pince ablakon beáramló fényben megcsillanó,.pókháló ízét, na akkor tudnék eret vágni magamon.
Egy szó, mint szaz:kurva jó lenne ha a sör nem borosodna el.
"gondolom ezek jo draga sorok."
A Borsodihoz és társaihoz képest mindenképp, de hát mitől is lenne olcsó? Kisebb főzőkapacitás, szűkebb felvevőpiac, elhanyagolható marketingköltségvetés stb Néhány példa: http://www.csakajosor.hu/index.php?categoryID=116 Csapolva azért nyilván kedvezőbbek valamivel az árak.